ASKF'DEN İSTANBUL ÇIKARMASI!

TAKİP ET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen önderliğindeki heyet bir dizi ziyaret ve temaslar için İstanbul'da idi. ASKF Başkanı Ceşen, 'İlimiz için önemli görüşmeler gerçekleştirdik' dedi.

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Vekili Mehmet Kabakçı ve Denizli Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban bir dizi temaslar için İstanbul’a gitti. Heyet Denizli’nin yetiştirdiği isimlerden olan ve Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ahmet İbanoğlu'nu İstanbul'da ziyaret etti.

 

Futbol ve hakem camiası ile ilgili konuların görüşüldüğü buluşma samimi görüntülere sahne oldu. Türk hakemliğinin zirvesi olan MHK’nin başında Denizlili bir ismin olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Siz Türk futboluna hakem ve gözlemci olarak yıllarca hizmet ettiniz. Bilgi, birikim ve tecrübenizle hakemliğin zirvesine çıkmayı hak ettiniz.

 

Denizli’de hem spor hem de eğitim camiasına yaptığınız katkılar unutulmaz. Sizin MHK Başkanı olarak hizmet etmenizden dolayı bizler gururluyuz. Bu görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllarca Denizli sporu için omuz omuza çalıştığımız dostlarımla bir araya gelmek beni mutlu etti. Tecrübemizle Türk futboluna hizmet vermeye devam ediyoruz. Ziyaretleri için Feyyaz Ceşen, Mehmet Kabakçı ve Cihan Çoban’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ALİ DÜŞMEZ’E KONUK OLDULAR

 

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Vekili Mehmet Kabakçı ve Denizli Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban’ın İstanbul’daki sonraki durağı İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu oldu. Ceşen ve beraberindekiler son yapılan genel kurulda 4. Kez İstanbul ASKF Başkanı seçilen, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF Başkan Vekili Sayın Ali Düşmez'e konuk oldu. Yıllarca TASKK ve TFF’de birlikte görev yapan Ceşen ve Düşmez hasret giderdi. Bir dönem aradan sonra yeniden Denizli ASKF Başkanlığı’na seçilen Feyyaz Ceşen’i bir kez daha kutlayan Ali Düşmez, “Yıllarca birlikte amatör futbol için emek verdiğimiz sevgili dostum ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu oldum. Hem Denizli hem de Türk futbolu için birlikte kol kola çalışmaya devam ediyor olmak benim için büyük bir gurur. Ziyaret için teşekkür ederim” dedi. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise TASKK Başkanı Ali Düşmez’e misafirperverliği için teşekkür ederek, “Türk amatör futbol camiası ile Denizli amatörleri ile ilgili önemli istişareler yapma imkânı bulduk. Yıllarca birlikte Türk amatör camiası için emek verdiğimiz değerli başkanımla yeniden yol yürümek bizim için büyük bir onur. Denizli amatörü için önemli görüşmeler yaptık. Zaman zaman bu tür ziyaretleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

feyyaz ceşen ASKF istanbul