ASKF EMNİYET MÜDÜRÜ SAĞDIÇ'I AĞIRLADI

TAKİP ET

Denizli ASKF yönetimi Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ı ağırladı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, 'Denizli'deki gençler için el ele vererek çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağınç’ı ağırladı. Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban’ın da hazır bulunduğu ziyarette ASKF Yöneticileri Mehmet Kabakçı, Emrah Ay, Ahmet Aytekin, Selim Erol, Muhammet Karataş ile Bölgesel Amatör Lig Denetçileri Lütfi Koçak, Selahattin Erolan ve Musa Coşkun da yer aldı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün organize ettiği “Mahallemde Maç Var” projesinde iş birliği yapan iki kurum arasında istişarenin yapıldığı ziyarette İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağınç, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’e günün anısına plaket verdi. Denizli’deki amatör spor ailesinin çok önemli ilklere imza attığını ifade eden Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Biz gençlerin kötü alışkanlardan uzak kalması için kulüplerimiz aracılığıyla önemli çalışmalar yapıyoruz. ‘

 

Mahallemde Maç Var’ projesi Emniyet Müdürlüğümüz ile yürüttüğümüz önemli bir proje. Bu sayede çocuklarımızı sosyalleşmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlayacağız. Nazik ziyaretleri için Denizli Emniyet Müdürümüz Yavuz Sağınç beye teşekkür ediyorum” dedi. Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağınç ise sporun her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran yönünün bulunduğuna dikkat çekerek, “Buradan yola bıkarak çocuklarımızın sporla tanışması, sosyalleşmesi ve rekabet içinde bulunmaları için ‘Mahallemde Maç Var’ projesini hayata geçirdik.

 

Bunu ASKF ile birlikte yapıyor olmak çok önemli. Bizler ne kadar çok çocuk ve gencimizi sporla tanıştırırsak o kadar iyi. Toplumun sporla daha sağlıklı hale gelmesi için ASKF ile işbirliğimiz devam edeceğiz. ASKF Başkanımız Feyyaz Ceşen ve yönetim kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ederim” diye konuştu. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

 

denizli amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı feyyaz ceşen emniyet müdürü