ASKF YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAYIMLADI

TAKİP ET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi, bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin spor kamuoyunda hafta sonu Atatürk Stadı'nda oynanan Çal Belediyespor - Tavas Birlikspor Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-out maçında protokol tribününde yer almadıkları için özellikle sosyal medyada suçlayıcı açıklamalar yaptıklarını belirterek konuyla ilgili yazılı açıklama yayımladı.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Müsabaka için tribün düzeni 11.04.2018 tarihinde Federasyon Başkanımız, Futbol İl Temsilcimiz, Emniyet Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü temsilcilerimiz, TÜFAD Denizli Şube Başkanlığı, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkanlığı ve Müsabaka Sorumlusu Kulüp Başkanlarımızın katılımıyla federasyon binamızda gerçekleşen teknik toplantıda belirlenmiştir.Alınan karar gereği 84 kişilik protokol tribününden müsabakada yer alan takımlarına ilçe protokolü de dahil 20’şer kişilik yer ayrılmıştır. Kalan 44 kişilik yerin 15’i federasyon yönetim kurulu, 25’i il protokolü ve 4 tanesi ise emniyet tedbirleri için Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilmiştir. Kulüp başkanlarımız ve taban birliklerimiz için VİP 2 tribünü açılmıştır. Daha sonra gelen talep üzerine emniyet tedbirleri için boş bırakılan Gold Tribünü de kulüp başkanları ve yöneticilerimize tahsis edilmiştir. Belirtilen huşularla ilgili olarak 12 Nisan 2018 tarihinde resmi internet sitemizden duyuru yapılmıştır.

               

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi olan 120 kulübün hiç birisine ayrım gözetmeksizin hizmet veren, işini sevgi ve saygı çerçevesinde yürüten bir kurumdur. Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme ve Gençler Ligi’nde mücadele eden tüm takımlarımızın başkanları ve yöneticileri bu büyük ailenin bir fertleridir. Bu kişilerin hiç biri diğerinden fazla değerli olmayacağı gibi, hiç birisi de daha az değerli değildir. Federasyonumuz bu konuda ayrım gözetmeksizin hizmet vermektedir.

Her fırsatta federasyonumuzu ve yönetim kurulumuzu eleştirme çabası güden bu kişiler kamuoyunu yanlış bilgilerle farklı düşünceler içerisine yönlendirmek istemektedir. Kamuoyunun bu gibi asılsız yazı ve paylaşımlara itibar etmemesini ve bu kişilerin iyi niyetlerinin takdirini rica ederiz. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.”