Asr-ı Davet Düğün salonlarının Kadınlar Matinesi'ne davetlisiniz!

TAKİP ET

İlimizin güzide organizasyon ve düğün salonlarının başında yer alan Asr-Davet Düğün Salonları, pandemi döneminde eve kapanan kadınları eğlenceye davet ediyor.

Evde sıkılan tüm kadınları düzenlediği kadınlar matinesine çağıran Asr-ı Davet Düğün salonları, 26 Şubat Cumartesi günü akşam 20.00-23.30 arası düzenlenecek matinesinde sanatçı olarak  Roman havalarının prensi Orhan Kemal ve kıvrak danslarıyla Nurhan sultan katılacak.

Herkes eğlenebilsin diye katılım ücretini cüzi olarak 150 lira olarak belirleyen Asr-ı Davet Düğün salonları, katılımcılara Rus salatası, yaprak sarma, mercimek köfte, baharatlı yoğurt, Mantar sote, Sigara böreği, yaş pasta, meşrubat, çay ve su ikramında bulunacak.

Aurora Organizasyon tarafından düzenlenen Kadınlar matinesine katılmak ve detaylı bilgi isteyenler; 0553 325 67 77’den Zübeyde Sancar veya 0 507 494 13 74 numaralı telefondan Emine Korkmaz hanıma rezervasyon yaptırabilecekler.

Asr-ı Davet salonlarının yetkilileri, matineye ilginin fazla olması nedeni ile eğlenmek isteyenlerin rezervasyonda acele etmelerini istediler.


 

Asr-ı davet düğün salonu kadınlar matinesi