Atatürk Stadyumu'na ilk kazma vuruldu

TAKİP ET

Denizli Atatürk Stadyumu'na ilk kazma bugün vurulacak. Yeşil-siyahlı kurmaylar stadyumun yeni sezona yetişeceğini ve kapasitenin 3 Bin artacağını açıkladı. Ayrıca 14 adet loca yapılacağını açıklayan yeşil-siyahlılar buradan da 1 Milyon 400 Bin TL gelir bekliyor.



Denizlispor yönetimi, Denizli Atatürk Stadyumu’na kazmanın bugün vuruldu.  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun bu yönde kendilerine bir söz verdiğini ifade eden yeşil-siyahlı kurmaylar, “Bakanımız bu yönde bize yardımcı olacağını söyledi. Bize yenileme için para verecekler. Bu görüşmelerde devam ediyor. Paranın gelecek hafta gelmesi bekleniyor.



Hızlı bir şekilde yeni sezona stadyumu yetişecek” ifadelerini kullandılar. Ayrıca stadyumun kapasitenin 3 bin kişi artacak. Bunun sebebi ise zaman. Yeşil-siyahlı kurmaylar, “5 bin kişilik yaparsak, ona göre hafriyat almamız gerekecek. Buda bizi süre olarak fazlasıyla yoracak” diyerek konuya açıklık getirdiler.

LOCA BEREKETİ
Denizli Atatürk Stadyumu hali hazırda 15.427 kapasiteye sahip. Yapılacak olan çalışmaların ardından kapasite 18 bin civarında olacak.

Yapılacak olan 14 locada Denizli’nin önde gelen sanayicilerin kullanımına açılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Denizlispor Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, “ Localar yeni sezona yetişecek. Localar 100’er Bin TL’den satışa çıktı. Şu ana kadar 11 adet loca satılmış durumda. Geri kalan 3 locada sanıyorum ki bu hafta içerisinde satılacak” dedi.