Atilla'dan Transfer Açıklaması

TAKİP ET

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, katıldığı bir programda takımın durumu ile ilgili soruları yanıtladı. Atilla, transfer konusunda müjde verdi.


Aynahaber.net’in haberine göre Radyospor’da yayınlanan spor Kazanı programına katılan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla Yücel İldiz’in raporu ve transferdeki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İLDİZ 12-13 TRANSFER İSTEDİ

Atilla, “Önemli olan Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmaktır. Hocamızın raporu da yavaş yavaş netleşiyor. Bütün bölgelerde isteği var. 12-13 tane transfer yapmamız gerektiğini anlattı. Biz de hatta 2 tane futbolcuyla görüştük. Olumlu ilerliyor. Biz asansör takım yakıştırmasını kabul edemeyiz. 38 milyon borcumuz var. Sponsorluk anlaşmaları yaptık. Ciddi bir çalışma içindeyiz. Camia ile ortak hareket edeceğiz.”dedi.


      


BAYRAM ÖNCESİ EN AZ 2-3 TRANSFER YAPACAĞIZ

Denizlispor, Spor Toto Süper Lig’de nasıl başarılı olur noktasında çalıştıklarının altını çizen Atilla, Recep Niyaz, Mehmet Akyüz ve  Burak Çalık gibi isimlerle sözleşmenin devam ettiğini ifade etti. Taner Atilla, “ Camianın istediği isimler var. Bayram öncesi en az 2-3 transferin müjdesini camiamıza vereceğiz. O doğrultuda da hareket ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


       


Bu arada şu ana kadar Denizlispor’un girişimde bulunduğu oyuncuların ise; Ankaragücü’nden golcü Dever Orgill, Almanya’nın Berliner AK takımından ön libero Tolcay Ciğerci ve Fortuna Köln’den orta saha Okan Kurt, Erzurumspor’dan Obertan ve Emhrah Başsan olduğu konuşuluyor.