Atlı:"Gençlere Duyulan Sonsuz Güvenin Göstergesidir"

TAKİP ET

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Başkan Atlı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesinin yanışının üzerinden tam 100 yıl geçti. Yüz yıl önce Samsun’da atılan ve bir ulusun tarihte var olma mücadelesini başlatan bu ilk adım, halen hepimize hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için güç ve ilham vermeye devam ediyor.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurtuluş mücadelesini yarının umudu gençlere armağan etmiştir. Gençlere büyük bir sorumluluk yükleyerek, Cumhuriyet’i koruma, sahip çıkma görevi vermiştir. Bu görev aynı zamanda gençlere duyulan sonsuz güvenin göstergesidir. Geleceğimiz için, gençlerimiz için öncelikle Cumhuriyet değerlerine, demokrasiye sahip çıkmak; sorgulayan, eleştiren fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek; onların önlerini açmak ve ülkemizin eğitim kalitesini yükseltmeyi hedeflemek hepimizin önceliği olmalıdır.

Bizler Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun”.