'Attığımız bir imzayla, hayatımız şekillenir'

TAKİP ET

Pamukkale  Üniversitesi  Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu tarafından  'Kendi Ufkumuzda Toplumsal Rollerimiz' konulu konferans düzenlendi.

PAÜ Turizm Fakültesi toplantı salonunda yapılan konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Konferansın açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak yaptı,  etkinliğin  düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Konferansa konuşmacı olarak katılan Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek, yaptığı konuşmada, “İnsan ömrü, birden fazla kariyer yapmak için oldukça uzun bir zaman dilimidir” dedi.

 

Özbek, “Toplumda üstlendiğimiz rollerin çoğu bizim kendi tercihimizin sonucunda söz konusu olur, attığımız bir imzayla kamu görevlisi sıfatını kazanabilir, yaptırdığımız kayıtla üniversite öğrencisi olabiliriz. Hayatımızın her alanında özellikle kamu görevlisi sıfatımızın bir takım yansımaları ve yükümlülükleri olur. İnsan ömrü birden fazla kariyer yapmak için oldukça uzun bir zaman dilimidir” diye konuştu. Konferansın ardından Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak Savcı, konferansa konuşmacı olarak katılan Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek’e hediye takdiminde bulundu. MESUT GÜLER

Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu PAÜ konferans