Avrupa Şampiyonumuz Denizli'de

TAKİP ET

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 92 kilo finalinde İsviçreli rakibi Samuel Scherrer'i 3-0 yenerek ,Denizli'ye  Hasan Güngör'den 54 yıl sonra Avrupa Şampiyonluğu kazandıran Milli  sporcumuz Süleyman Karadeniz memleketi Denizli'ye geldi.

Çardak havaalanında Denizli Bayram Şit Güreş Eğitim Merkezi Antrenör ve sporcuları tarafından pankartlarla karşılanan Karadeniz, şehitlerimiz nedeniyle buruk bir sevinç yaşadığını ifade etti.



54 YIL SONRA, YENİ ŞAMPİYONLUK

Büyükler Serbest Güreşte Merhum Hasan GÜNGÖR'den 54 yıl sonra Avrupa Şampiyonluğunu Denizli’ye  kazandıran sporcumuz Süleyman KARADENİZ’i arkadaşları ve antrenörleri havaalanında yalnız bırakmadı. Güreşçimiz ise, memleketine dönmekten dolayı mutluluk yaşadığını ifade etti.



ŞAMPİYONADAKİ TEK MADALYA

Erkekler serbest stil 92 kilo finalinde  İsviçreli Samuel Scherrer ile karşılaşan  Denizlili Milli güreşçimiz Süleyman Karadeniz, rakibini 3-0 yenerek altın madalyaya uzanmıştı.

Avrupa şampiyonluğu elde eden Süleyman Karadeniz'in  madalyası, Türkiye'nin 2020 Avrupa şampiyonası’nda  kazandığı ilk ve tek altın madalya oldu. Haber merkezi
 
 
 
 
 
 

avrupa Şampiyonumuz denizlide süleyman karadeniz milli güreşçi denizli denizlimuhabir denizli haberleri