Avukat Turan Demiriz vefat etti

TAKİP ET

Denizli'de köy ilkokullarında öğretmenlik yapan, Ticaret Lisesi'nde hukuk eğitimi veren avukat Turan Demiriz, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli Barosu’na kayıtlı duayen avukatlardan Turan Demiriz, 86 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerle geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.

 

Yaklaşık on yıl önce aktif avukatlığı bırakan Demiriz bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Aslen Tokatlı olan Demiriz, Denizli’nin Bozkurt ilçesindeki Tutluca ve Başçeşme köyleri ile Acıpayam’ın Apa Köyü’nde ilkokul öğretmenliği yapmıştı.

 

Denizli Ticaret Lisesi’nde hukuk dersi de veren Demiriz, 1979 yılından itibaren Denizli Barosu’na kayıtlı bir avukat olarak İstanbul İşhanı’ndaki bürosunda hizmet vermişti.

 

Demiriz’in cenazesi bugün Fetih Camii’nde cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’na defnedildi.

 

Denizli Barosu yayınladığı başsağlığı mesajında; “Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.

 

Avukat Turan Demiriz Ticaret Lisesi hukuk dersi öğretmen