Aydın - Denizli Otoyolu Sürecini Takip Ediyoruz

TAKİP ET

Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu'nun Aydın-Denizli Otoyolu ile ilgili açıklamalarının ardından sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Denizli'de bir takım ziyaretlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu, Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içerisinde bitirileceğini söylemişti.  163 kilometreden oluşacak yolun Denizli sanayisi ve ticareti için çok önemli olduğuna dikkat çeken DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, sanayiciler olarak sürecin takipçisi olacaklarını söyledi. Konyalıoğlu, "DESİAD Aydın-Denizli Otoyolu ve geciken ihale süreçleri ile ilgili duyarlılık gösteren ve bu konuyu ciddi olarak takip ve gündeminde tutan bir dernektir. Son açıklamamızda ' ....amasız, fakatsız....' bir sonuç beklediğimizi belirtmiştik. DESİAD'ın her bir üyesinden yönetim kuruluna kadar bir bütün olarak ve aynı kararlılıkla,  ülke kaynakları ve bölge insanı için en doğru yatırım kararlarının verilmesi ve hayata geçirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı.

desi̇ad okan konyalıoğlu aydın-denizli otoyolu ihale ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu denizli denizlimuhabir muhabir denizli haberleri