AYDOĞAN "OKUL SPORLARI YOK SAYILAMAZ!"

TAKİP ET

Eğitim İş Denizli şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, Gençlik spora devredilen okul sporlarına gerekli destek verilmediğini iddia etti.

Bakanlığa devredilen okul sporlarına sahip çıkılmadığını, öğretmen ve sporcu öğrencilerin de mağdur olduğunu ifade eden Eğitim-İş Denizli şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, Gençlik Spor il Müdürlüğü yetkililerini göreve davet ederek şunları söyledi:

“Okul sporları yok sayılmaya devam ediliyor.  OBESİD  kapatıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığına devredilen okul sporlarına gerekli destek verilmediği gibi, öğretmen ve sporcu öğrenciler mağdur edilmektedir. Turnuvalarda, yetkililerin duyarsızlıkları beden eğitimi öğretmenlerimizi  bezdirme noktasına gelmiştir.

Kredi Yurtlar Kurumu kız yurdu bünyesindeki spor salonuna turnuva maçı koyan gençlik spor, maçta görevli ve takımından sorumlu erkek öğretmenlerimizin salona girişini sağlayamamış, işgüzar ve sorumsuz görevlilerinin sözlü saldırılarına maruz bıraktırmıştır.

EĞİTİMİŞ Denizli şubesi olarak mağduriyet yaşayan öğretmenlerimizin yanındayız. Her türlü desteğe hazırız. Gençlik Spor Müdürlüğünün yetkililerini de sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Sporcularımız ve öğretmenlerimiz yalnız değildir.” dedi.