Aylık 354 TL Taksitle Tarla

TAKİP ET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa yatırımı yapmak, tarla satın almak ya da ucuz hobi bahçesi sahibi olmak isteyen kişilere büyük bir yatırım fırsatı sundu. Mülkiyeti Hazine ve devlete ait olan taşınmazlar sudan ucuz fiyatlarla, kelepir yatırımlık fırsatları olarak satışa çıktı. 

Türkiye genelinde 79 ilde yayımlanan Milli Emlak Satılık Hazine Arazileri Haritası Mart 2022 ile Ankara, İstanbul ve İzmir illerinin de aralarında yer aldığı çok sayıda ilde yatırımlık kelepir arsa fırsatları sunuldu. Yayımlanan ilanlarda sunulan en büyük avantaj fiyatlarla da sınırlı kalmadı ve hazine arazilerinin taksitle satışı yapılacağı belirtildi. 

AYLIK 354 TL TAKSİTLE MİLLİ EMLAK SATILIK TARLA İLANLARI MART 2022

Milli Emlak tarafından yayımlanan satılık hazine arazileri listesi içerisinde çok sayıda tarla ilanı da yer aldı. Milli Emlak satılık tarla ilanları arasında yer alan Denizli'nin Çardak ilçesinde yer alan 1.108 m2 arsa için belirlenen satış fiyatı 9.000 TL olarak duyurulurken 24 ay taksitle yapılan satış kapsamında aylık 354 TL taksitle tarla yatırımı yapabiliyorsunuz. 

 

Milli Emlak arsa satışı ihale