AZ DAHA GÖZÜNÜ KAYBEDİYORDU

TAKİP ET

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde çalışan çalışan kepçe operatörü R.T gittiği boru patlağı ihbarında silahla yaralandı.

DESKİ'de çalışan kepçe operatörü R.T Yeni Mahalle 5019 sokak girişinde su patlağı ihbarına gitti. Ekipler su patlağını onarmak icin kazı çalışmasına başladıktan kısa bir süre sonra R.T.  nereden geldiği belli olmayan silahtan çıkan saçmalarla alnından yaralandı. Ne olduğunu anlayamayan kepçe operatörü R.T ekip  arkadaşlarına vurulduğunu söyleyip acil ambulans çağırmasını istedi ve hemen 112 aranarak olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapıldı.

Hayati tehlikesi olmayan kepçe operatörü hastanede yapılan pansumanın ardından taburcu oldu. Kepçe operatörü R.T gittikleri arızada çalışırken alnına çarpan birşey olduğunu hissettiğini ve şişlik oluştuğunu söyledi. R.T, "Yeni Mahalle 5019 sokak girişindeki su arızası için ekiplerle birlikte olay yerine gittik. Sabah saat 09:00 sularında güvenlik önlemlerini aldıktan kısa bir zaman sonra kazı çalışmasına başladıktan sonra alnıma bir cisim geldiğini hissettim ve bir anda yüzümde şişlik oluştu. Hemen ekip arkadaşlarıma haber verdim ve ambulans çağırdılar. Hemen hastaneye gittik. Gerekli müdaheleler yapıldıktan sonra taburcu oldum. Gözümün üstünden 1 santim kala giren kör kurşun bende ömür boyu unutamayacağım bir iz bırakacak. Bu tür rastgele silah atanlara sesleniyorum 'Ne olur rastgele silah atılmasın, Allah korusun bir canada mal olabilir' ifadelerini kullandı.

deski̇ denizli kepçe operatörü silahla yaralama denizlimuhabir muhabir denizli haberleri