Baba-oğuldan görülmemiş insanlık

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iş insanı baba-oğul soğuk havalarda işletmeciliğini yaptıkları 40 apartlık dairelerinin kapısını, evsizlere açtı. Gerçekten ihtiyacı olan kalacak yeri olmayan kişilere ücretsiz konaklama imkanı sağlayacakları belirtildi.

Pamukkale İlçesi Çamlık Mahallesi’nde 40 apart dairesi mevcut olan Ali Keskin ve oğlu Ahmet Keskin, insanın içini ısıtacak örnek davranış sergiledi. Kış ayının kendisini hissetirdiği Denizli’de, kar yağışının ardından dışarıda kalmanın imkansız olacağını düşünerek, evsiz ve dışarıda kalan vatandaşların konaklama ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayacaklarını açıkladı.

Baba-Oğul, Çamlık Mahallesi 6081 sokakta bulunan Çamlık Residenge’de, evsizlere kucak açarak, “Şu soğuk havalarda ciddi anlamda kalacak yeri olamayan vatandaşımız varsa, konaklama için bize ait apartımız da konaklayabilirler” ifadeleri ile sosayl medya hesaplarından paylaşımda bulundular.

 

Baba-Oğul’un bu davranışı vatandaşlardan büyük taktir topladı. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden ulaşmaları yeterli olacaktır.

denizli çamlık apart ali keskin ahmet keskin yardım evsizlere yardım konaklama denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber