BABADAĞ MHP'DEN ANKARA ÇIKARMASI

TAKİP ET

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Babadağ İlçe Başkanı Osman Pala, MHP Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a İlçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İki yıl önce göreve gelerek başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Babadağ Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman Pala, İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın tensipleriyle Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

 

İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Kaçep Başkanı ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ziyaret eden Osman Pala burada Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında Babadağ’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Osman Pala Babadağ’ın CHP’li bir belediyeye mahkum olmadığını İl Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz beyin desteği ve Cumhur ittifakı’nın teveccühü ile Babadağ’da özlenen günlerin çok yanında geri geleceğini ifade etti.

 

Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İlçe Başkanı Osman Pala’ya çalışmaları hakkında teşekkür etti. MESUT GÜLER

MHP Sadir Durmaz Babadağ Osman Pala