BAĞIŞLAR HESABA, DEKONTLAR CEBE...

TAKİP ET

Türk Diyanet Vakıf Sen Denizli Şube başkanı Mehmet ÇOBAN, herkesi "Biz Bize yeteriz Türkiyem" kampanyasına katılmaya çağırarak, "Bağışlarımızı yapalım, makbuzlarımızı cebimize atalım" çağrısında bulundu.

Türk Diyanet Vakıf Sen Denizli Şube başkanı Mehmet ÇOBAN, herkesin imkanları nispetinde Milli Destek Kampanyası'na katılmaya davet ederek şunları söyledi:

"Hepimizin şeksiz ve şüphesiz desteklemiş olduğu,  imkanlarımız nispetinde gerek SMS, gerekse Türkiye Cumhuriyeti Devetinin bankalarda Biz Bize Yeteriz Kampanyası için açmış olduğu hesaplara yatıralım, kampanyanın duyurusu ve teşvikini yapalım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın başlatmış olduğu bu güzel yardımlaşma ve dayanışma kampanyasını sonuna kadar destekliyoruz. Üzerimize düşen görevimizi şeksiz, şüphesiz ve eksiksiz yapacağız.

SMS'le yapılan katkı ve yardımın cevabı anında SMS  olarak geliyor.

Kampanya için açılan banka hesaplarına imkanlarımız nispetinde yardımımızı yapalım ve dekontu kendimizde, cebimizde kalsın.

1. Hiç bir kurum idarecisi şu kadar meblağ yatıracaksın diyemez, meblağ belirleyemez.

2. Personelden kampanya'ya katıldığına dair, yani hesaba yatırdığı bağış dekontunu asla isteyemez. Bu bir suçtur. Personeli rencide etmektir. Unutmayınız personel devletine ve kurumuna karşı olan ödevini bilir ve zamanın da eksiksiz yapar. Hiç bir idareci durumdan lüzumsuz ve gereksiz vazife çıkarmasın. Lütfen hiç bir idarecimiz de yok ve boy yere bu ayan ve beyan doğruları söyleyip yazdığımız için alınıp, gücenmesin. 

3- Personel dekontu niçin istiyorsunuz diye sorduğunda efendim kurumda arşiv tutacağız.

Ey benim idarecim Türkiye Cumhuriyeti devleti başlatmış olduğu yardım kampanyasının, her konunun ARŞİVİNİ sapasağlam tutar.
Asla kaybolmaz, asla yok olmaz.
Sen rahat ol ve personelden yardım kampanyası dekontu İSTEME....
Sonuna kadar, ebed müddet Devletimiz ve Milletimizin yanındayız.
Haber merkezi
 

türk diyanet vakıf sen denizli Şube başkanı mehmet Çoban #denizlimuhabir #denizli muhabir #denizli #denizli haberleri