Bakan Eroğlu Honaz'a Geliyor

TAKİP ET

31 Mart seçimleri sonrası Denizli'de seçimlerin iptal edildiği tek ilçe olan Honaz'da seçim heyecanı yaşanıyor. 2 Haziran'da yenilenecek olan seçim için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'da Honaz'a geliyor.


Denizli'nin Honaz İlçesi'nde seçimlerin yenilenmesi kararının ardından adaylar Yüksel Kepenek ve Turgut Devecioğlu seçim çalışmalarını sürdürürken, iki adayı desteklemek için bir çok isimde ilçeye geliyor. Bu isimlerden biri de Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yapan Veysel Eroğlu.


        


AK Parti Denizli İl Başkanlığı, 2 Haziran'da yenilenecek seçim için Bakan Eroğlu'nun Denizli'nin Honaz İlçesi'ne geleceğini açıkladı. Honaz'da vatandaşlarla bir araya gelecek olan Eroğlu vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyecek. 


        


23, 24 ve 26. Dönemde Afyonkarahisar, 25. Dönemde İzmir Milletvekiliği ,60.Hükûmette Çevre ve Orman Bakanı; 61, 62, 63, 64 ve 65. Hükûmetlerde Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yapan Veysel Eroğlu 30 Mayıs 2019 Perşembe günü (Yarın) saat 12.00'de Honaz İlçesi'nde seçimin nabzını tutacak.