Bakan Kasapoğlu'ndan Acıpayam'a 2 yatırım müjdesi

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret ve istişare toplantıları için Denizli'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Acıpayam'a Gençlik Spor Merkezi ve Kapalı Spor Salonu müjdesinde bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis toplantı salonunda ilçe belediye başkanları ile buluştu.


Toplantı öncesinde Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve AK Parti İlçe Başkanı Fikret Gümüş ile birlikte Bakan Kasapoğlu ile görüşerek, Acıpayam ile ilgili dosyayı kendisine sundu.


Acıpayam'ın spor alanında özellikle güreş, halter, atletizm, voleybol ve futbol dallarında birçok başarılara imza attığını, ata sporu güreşte Bayram Şit, Hasan Güngör, Ahmet Ali Pehlivan gibi dünya ve olimpiyat şampiyonları yetiştirdiğini ifade eden Başkan Şevkan,


“İlçe merkezinde bir Gençlik ve Spor Merkezi’nin eksikliğini Sayın Bakanımıza ilettik. Ayrıca 2019 Mart ayında yaşanan depreminin ardından mevcut Kapalı Spor Salonumuzun kullanılamaz hale geldiğini buranın yıkılıp, yerine yeni Kapalı Spor Salonu yapılmasını talep ettik. Sayın Bakanımız hem Gençlik Spor Merkezi hem de Kapalı Spor Salonu yapılması konusunda bizlere söz verdi.


Kendi şahsım, Belediye çalışma arkadaşlarım ve çok değerli Acıpayam halkım adına Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, AK Parti İl Başkanımız Yücel Güngör’e, Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Milletvekillerimiz Şahin Tin’e, Ahmet Yıldız'a ve Nilgün Ök’e teşekkürlerimi sunuyorum. Acıpayamımıza hayırlı olsun” dedi.


KAYNAK: Denizli Gazetesi

denizli acıpayam acıpayam belediye başkanı hulusi şevkan gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu gençlik spor merkezi kapalı spor salonu denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber