Baklan bu iddia ile çalkalanıyor!

TAKİP ET

Baklan ilçesi dün öğleden sonra saat 14.00 de Belediye'de yaşanan iddiayla çalkalanıyor.

 
Baklan, 31 Mart seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilen AK Partili Yusuf Gülsever’in işten çıkardığı kişi ve kişilerce makamında darp edildi iddiası ile çalkalanıyor.

Belediyeye giden baba ve iki oğlu belediye başkanı Gülsever ile makamında tartıştı. Daha önce belediyede çalışan S.B, ağabeyi H.B ve babaları S.B’ nin "Biz seçimlerde senin için çalıştık, sana oy topladık ve bir çok akrabamızla kötü olduk. Hatta kavga ettik ve mahkemelik bile olduk; sen oğlumu nasıl işten çıkarırsın" dedikleri ve baba S.B'nin makamda bulunan masa, sandalye ve bilgisayarları kırıp döktükleri iddia edildi. Belediye başkanının makamında darp edildiği de gelen bilgiler arasında...

Polis Müdahale Etti

Daha sonra belediyenin balkonuna çıkan S.B.'nin Belediye başkanı Yusuf Gülsever’e ağza alınmayacak hakaretler ve küfürler ettiğini dile getiren ve olaya şahit olduklarını söyleyen vatandaşların polisi araması ile olay Baklan’da günün konusu oldu.

Şikayet üzerine belediyeye gelen polis ekipleri iki kardeşi ve babalarını ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. İfadeleri alınan baba ve iki oğlu serbest bırakıldı (akishaber.com.tr)