"BAKLAN'I SATSAN KAÇ PARA EDER"

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Baklan Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Habip Kızıltaş, partisinin ilçeye yaptığı yatırımları anlatırken deyim yerinde ise kantarın topuzunu kaçırdı.

Kızıltaş, DESKİ yatırımlarına atıf yaparken, “Baklan’ı satsan 21 milyon yapmaz!” dedi, Baklan’da yapılan toplantıda bulunan partililer ise bu sözleri coşkuyla alkışladı.
Yaptığı hayır işleriyle adından sık sık söz ettiren işadamı Habip Kızıltaş, Cumhur İttifakı’nın Baklan Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.  

Birinci sıradan aday gösterilen Kızıltaş, partisinin gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti. Baklanlı vatandaşların tepkisine neden oldu.

KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARDI

Toplantıda konuşan ve hem partisinin yatırımları ile hem de kendisinin yaptığı hayır işleriyle övünen Kızıltaş, olayı biraz abartınca tepkilerin merkezine oturdu. Habip Kızıltaş, belediye hizmetlerine geldiğinde kantarın topuzunu kaçırarak “Baklan’ı satsan 21 milyon yapmaz” dedi.

Yatırımları anlatmak için çabalayan Kızıltaş’ın bu gafı “kaş yapayım derken göz çıkardı” şeklinde yorumlandı.

“ÇOK HAYIRSEVERİM BENİ SEÇİN” VURGUSU

DESKİ’nin Baklan’a 21 milyon liralık yatırım yaptığını belirten Habip Kızıltaş, “Baklan’ı satsan 21 milyon lira yapmaz!” dedi. Toplantıya katılanların da alkışlarıyla destek verdiği sözlerinin ardından konuşmasına devam eden Kızıltaş, yaptığı hayır işlerini ballandıra ballandıra anlatmaktan da kaçınmadı. Burs verdiği öğrencilerden, yardımcı olduğu fakirlere, yapımına katkı koyduğu eğitim kurumlarından, yapmayı planladığı “hayırlara” varana kadar her şeyi uzun uzadıya anlatan Kızıltaş, gerekirse Devlet Hastanesi’ni yıkıp yeniden yapacağını, bu taahhüdü de partisi ve belediye başkanı adına değil şahsı adına verdiğini söyledi. Kızıltaş bu nedenle Baklan halkının kendisini desteklemesi gerektiğini savundu.

Konuşma sırasında çekilen videonun sosyal medyaya düşmesi sonrası Baklan’da tepkiler çığ gibi büyürken, pek çok vatandaş Kızıltaş’ı Baklan halkından özür dilemeye davet etti.