Balayı Otelleri Seçimi Nasıl Olmalı?

TAKİP ET

Yıllardan bu yana büyük bir merakla beklediğiniz gün gelip çattı! Sevdiğiniz kişiyle evlenmek üzeresiniz. Sevdiğiniz herkesi davet edeceğiniz düğününüz kusursuz olmalı! Ancak, her şey düğün ile bitmiyor. Biraz da kendinizi düşünmelisiniz. Takdir edersiniz ki, çiftler; düğün hazırlıkları aşamasında çok fazla yorulurlar. Bu noktada, düğünün ardından yapacakları bir balayı tatiline ihtiyaç duyarlar.

Balayı; diğer tatillerinize kıyasla daha farklı olmalıdır. Müstakbel eşinizle beraber yapacağınız ilk tatilin kötü bir deneyim olmaması son derece önemlidir. Sosyal medyada çok fazla balayı oteli reklamının yer aldığının farkındayız! Erken rezervasyon imkanları vaat eden oteller, balayı çiftlerine özel hizmet vermeyi taahhüt eden oteller derken aklınız biraz karışabilir. Yazımız sayesinde balayı otelleri hakkında çok işinize yarayacak türden bilgiler alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Balayı Oteli Seçimi Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar

Her şeyden önce, nasıl bir balayı hayal ettiğinizi düşünmelisiniz. Beklentilerinizi bildikten sonra çok daha rahat bir şekilde seçim yapabilirsiniz.

İşin bir de bütçe kısmı mevcut! Balayı otelleri arasından kendinize ve bütçenize hitap edeni bulmalısınız. Bütçenizin çok üzerindeki bir oteli tercih etmemelisiniz. Aksi takdirde, balayının ardından ciddi bir borç ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Balayı otelleri; genellikle her şey dahil paketi sunarlar. Ancak, yine de birtakım ekstra masraflar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Otel seçimi yapmadan evvel söz konusu maliyetler hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Balayı sırasında eşinizle baş başa kalmak isteyeceğinizi tahmin edebiliyoruz. Ancak, kalabalık balayı otelleri buna izin vermeyebilir. Bir başka deyişle, kendinizi kalabalık bir otelde rahat hissetmeyebilirsiniz. Daha sakin ve sessiz bir tatil bölgesindeki otelde kalmayı tercih edebilirsiniz.

Sosyal medya hayatımızın en önemli unsuru haline geldi. Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın bir ucunda yer alan otel hakkında dahi istediğiniz bilgiye erişebilirsiniz. Bu noktada, gitmeyi planladığınız balayı oteli hakkında yapılan kullanıcı yorumlarını okumalısınız. Bu sayede, otelin hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini sağlayıp sağlamadığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Balayı tatiliniz boyunca otelde kalmak zorunda değilsiniz. Gittiğiniz yerin tarihi ve doğal güzelliklerini de gezip görmeniz gerekiyor. Bu gibi hallerde, otelin konumu önemli hale geliyor. Merkezi bir konumda yer alan otel tercih edildiği takdirde tatil boyunca istenilen yerleri gezip görmek de mümkün hale gelir.

Ulaşım imkanları da oldukça önemli! Havalimanına yakın olan bir otel en iyi tercih olacaktır.

En İyi Balayı Otelleri

Balayı otelleri arasından seçim yaparken tatlı bir zorluk yaşayabilirsiniz. Ülkemizde balayı çiftlerine uygun çok sayıda otel bulunuyor. Gelin, en iyi balayı otelleri listesine yakından bakalım!

Otel Caeli Eceabat

Nostalji Cave Suite Hotel

SeaviewFaralya

Suna Sun Boutique Hotel

Jasmin Elite Residence

Assos Alis Farm Boutique Hotel & SPA

Sunset Villa Hotel

 

balayı otelleri