Balık avladıkları derede boğuldular

TAKİP ET

Denizli'nin Kale ilçesinde balık avına çıktıkları derede sele kapılan amca çocukları kayboldu. Jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri bölgede arama çalışması sonrası 2 kuzenin cansız bedeni bulundu. 

İlçeye bağlı Gülbağlık Mahallesi’nde yaşayan ve arkadaşlarıyla Akçay Deresi’ne balık tutmaya giden amca çocukları İbrahim Honluk ve Mehmet Honluk arkadaşlarıyla birlikte balık tutmaya gitti.



Bu sırada şiddetli yağışın etkisiyle derede sel oluştu. Mehmet ve İbrahim Honluk akıntıya kapıldı. Arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi.



Jandarma bölgede arama çalışması başlattı. Arama faaliyetlerine itfaiyeye bağlı su altı ekibi katıldı. Bölgeye bir sağlık ekibi de sevk edildi.



Olaydan 2 saat sonra Mehmet ve İbrahin Honlukûn cesetleri bulundu.  Bu arada, arama kurtarma çalışmalarını Akçay Deresi kıyısından takip eden İbrahim ve Mehmet Honluk’un bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

balık avladıkları derede boğuldular mehmet ve İbrahim honluk kale de iki kuzen boğuldu denizli denizlimuhabir denizli haberleri denizli muhabir