BALKAN GÖÇMENLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

TAKİP ET

DENGÖÇDER (Denizli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği) geleneksel kahvaltısını bu yıl çok kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Ege Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Sayın Hüseyin KOCAMAN, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan A.Adayı Yücel Güngör ve çok sayıda davetlinin katıldığı buluşma kahvaltısında katılımcı rekoru kırıldı.

Bu yıl kuruluşunun 11. Yılını kutlayan DENGÖÇDER, katılımcılara 11 yılda yaptıkları çalışmaları aktardı, üyelerinin takdirini topladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendisinden konfederasyon toplantısına katılımcı taşımak için istenen otobüs tahsisi isteğini cevapsız bırakmadı, destek sözü verdi.

Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu’da konuşmasında, Türklerin Balkanlara neden gittiğini anlattı. Osmanlının temsilcisi Türklerin Balkanlarda düzeni nasıl sağladığına dikkat çekti.

Dernek Başkanı Ahmet Çalışkan’da katılımcılara teşekkür ederek, dernek çalışmalarının daha iyi noktaya taşınması için yönetim olarak daha fazla çalışma çabası içine girdiklerini söyledi.