BAŞER,TARİHİ ÇARŞIYI ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve beraberindekiler seçim çalışmalarına hız verdi. Başer, Bayramyeri, Tarihi Kaleiçi Çarşısı'ndaki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi,24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri günden bu yana sürdürdüğü protokol ziyaretlerinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi.

                   

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihini açıklamasının ardından çalışmalarına hız veren Başer, Bayramyeri ve Tarihi Kaleiçi Çarşısı’na giderek buradaki esnafları ziyaret etti. Bayramyeri ve Kaleiçi Çarşısı’ndaki işyerlerine tek tek giren Başkan Başer, esnaflarla selamlaşarak önce sorunlarını ve isteklerini dinledi. Başer ziyaretlerinin sonunda 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için esnaflardan destek istedi.

                    

Ak Parti  Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, esnaflarla sohbetinde bugüne kadar esnaflar ve iş dünyası için önemli adımlar atıldığını bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla bu çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.Başer, “Bizler eminiz ve kararlıyız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı olarak çok çalışıp milletimizin desteği ile rekor bir oy oranıyla yeniden seçeceğiz“ dedi.