Başkan adayının bir tek şartı var!

TAKİP ET

Denizlispor yönetiminin 31 Mayıs'ta genel kurul kararı almasından sonra mevcut başkan Ali Çetin tekrar aday olmayacağını açıklamıştı. 31 Mayıs'taki kongre için adaylığını ilk açıklayan isim Faik Kayan oldu.

Amatör spor camiasının yakından tanıdığı ve 12 yıllık kulüp başkanlığı deneyimi olan Servergazispor Kulüp başkanı ve Emlakçı Faik Kayan, “Mevcut yönetim, kulübün şu anki borçlarını sıfırlasın. Yeni sayfa açalım. Ay sonunda yapılacak kongrede  kulüp başkanlığına ben talibim” dedi.



Başkan olması halinde Denizlispor’un süper lig’e 2 sezon sonunda çıkartılacağını söyleyen Faik Kayan, “12 yıldır amatör spor kulübü başkanlığı yapıyorum. Aynı zamanda da bu şehrin vizyonu Denizlispor’u da yakından takip ediyorum. Birkaç futbolcu takviyesi ile bu takım 3 yıl içinde süper lige  çıkar.

Denizlispor’un mevcut yönetimi kulübün şu anki borçlarının tamamını ödeyip sıfırlasın, ben Faik Kayan olarak yeni sayfa açarak takımın başına geçerim ve bu takımı da süper lige ben çıkarırım. “diyerek iddialı  konuştu.


 

faik kayan denizlispor aday kulp başkanlığına aday denizli denizlimuhabir