Başkan Doğan Basına Projelerini Anlattı

TAKİP ET

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Doğan, toplantıda bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki süreçteki projelerini de basın ile paylaştı.


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Başkarcı Kırçiçeği Restoran’da basın mensupları ile bir araya geldi.Toplantıya, Başka Doğan’ın yanı sıra başkan yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatih Coşkun, Fatma Atıcı Bakcan, Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları katıldı.


                                


İlk olarak basın mensuplarının bayramını kutlayan Başkan Doğan, daha sonra belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ağustos ayı ile birlikte Halk Süt’ün hizmete gireceğini belirterek, 2019 projeleri arasında halk süt ve kreş olduğunu ifade etti. Bir kadın belediye başkanı olarak öncelikli hedeflerinden birinin kadınları desteklemek olduğunu belirten Başkan Doğan, “Kadın kooperatifi kuracağız.  Aşağışamlı’da çiftçiler için tarımsal kalkınma kurulacak. Burada gastronomi, tekstil gibi kurslar olacak. Kadınlar ürettiklerini satacaklar. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacak. Kadınları istihdama katacağız.” dedi.



                                         


Merkezefendi Belediyesi’ni 47 milyon borçla devraldığının altını çizen Başkan Şeniz Doğan, bugün belediye kasasında 11 milyon lira olduğunu, 22 milyon lira borç ödediklerini söyledi.

Doğan, belediyede üreten, istihdam sağlayan projeler olacağını, Güneş Enerji Sistemi projelerine büyük önem verdiklerini dile getirdi.