BAŞKAN GÜÇ'DEN TERÖRİST AFFI GİRİŞİMLERİNE TEPKİ

TAKİP ET

Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz Güç: İYİ Parti'nin cezaevinde bulunan PKK'lıları da af kapsamına aldırmak için her yolu deneyen HDP'nin 'yoklamaya girmeyin' yönündeki isteğine uyduğunu söyledi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan çalışmalar ve konu ile ilgili görüşmeler hakkında açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Güç: “Bu akşam mecliste yeni infaz düzenlemesi oylaması vardı. HDP, teröristlerin dahil edilmediği infaz düzenlemesinin meclisten geçmesini engel olmak için maksatlı yoklama istedi. Yoklamaya CHP ve İYİ Partililer katılmadı. Elbirliğiyle meclisi bloke edip kapattılar.

Kimse bundan böyle beylik laflar etmesin!
Hepiniz yaptığınızın farkındasınız.
Öyle yok efendim demokrasi, yok efendim legal parti falan, bırakın bu laf ebeliklerini! 

Vurulan her askerimizin kanı, öldürülen sivil ve dağa kaçırılan her vatandaşımızın vebali ellerinizden değil ağzınızdan sızıyor!!!” dedi.

Başkan Güç:" Yazıklar olsun, siyasî menfaat için vatan hainleriyle iş birliği yapanlara! Yazıklar olsun, Atatürk'ün kemiklerini sızlatan sahte Atatürkçülere! Yazıklar olsun! devlete, vatana, bayrağa, millî  birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkmayan  hainlere! dedi.     Haber merkezi

yılmaz güç denizli denizlimuhabir denizli haberleri serinhisar mhp ilçe başkanı