Başkan Güngör, Çameli İlçesi'ni ziyaret etti.

TAKİP ET

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, seçim çalışmaları kapsamında Çameli İlçesini ziyaret etti. 

Başkan Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmalarına ağırlık veren Güngör, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Güngör, son olarak Çameli İlçesi’nde ziyarette bulundu. 

 

Başkan Güngör, ziyaretinde Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı, Ak Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş ve esnaflarla sohbet eden Başkan Güngör, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. 

 

 Başkan Güngör, Bizler 2024 yerel seçimlere hazırız. Çameli İlçemiz ’de her zamanki gibi hazır. Çalışmalarımız hızla tamamlanırken nasıl yol izleyeceğimizi de belirledik. Her seçimde bizlerin yanında olan ve bizlere teveccüh gösteren Çameli’nin yanımızda olacağına inancımız tamdır. 

 

Bizlerde her zaman olduğu gibi yine halkımızın yanındayız. 2024 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak 20'de 20 başarı sağlayacağımıza ve Çameli’nde yeniden rekor bir başarı ile yolumuza devam edeceğimizi ziyaretimizde yeniden gördük. 

 

Yerel seçimlerde AK Parti Denizli İl teşkilatı olarak, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 31 Mart 2024 gecesi bir başarı destanını daha hep birlikte yazacağız. Buna inanıyoruz ve başaracağız. Halka hizmete devam edeceğiz. Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde, Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

 

yücel güngör çameli ziyaret