Başkan Güngör, Çivril İlçesi'ni ziyaret etti.

TAKİP ET

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, seçim çalışmaları kapsamında Çivril İlçesini ziyaret etti. 

Başkan Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkan Güngör, Çivril ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret etti. 

 

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde fikir alışverişi yapıldı. Başkan Güngör; “2024 yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Adaylarımızın belirlenmesinin ardından çalışmalarımıza hız vereceğiz. AK kadrolarımız tarafından yönetilen Çivril ilçemizde, 31 Mart’ta daha güçlü olarak çıkacağımıza inancımız tamdır. Cumhur İttifakı olarak birlik ve kardeşlik içerisinde 20'de 20 başarı sağlayacağımıza ve Yeşil Çivril’imizde yeniden rekor bir başarı ile yolumuza devam edeceğiz. 

 

Güzel ilçemiz Yeşil Çevrilimizde, AK Parti Çivril İlçe Başkanımız Sayın Halil Ertuğrul ve Çivril Belediye Başkanımız Sayın Niyazi Vural’ı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik.

 

Kıymetli Başkanlarımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde, Durmak yok yola devam” dedi.

 

yücel güngör ak parti çivril ziyaret