BAŞKAN GÜNGÖR "HEMŞEHRİLERİMİN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör Ramazan ayının 27.gecesi olan Kadir Gecesi'nde bir mesaj yayınladı. Başkan Güngör Yayınladığı mesajında hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin gecesini kutladı.

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Güngör mesajında “Bu gece, dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak için bize önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim” dedi.

“TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KADİR GECESİ KUTLU OLSUN”

Başkan Güngör mesajında “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’la birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde kuvvetlenerek devam etmesini temenni ediyorum.

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemiz ve Denizli’mizin birliği ve bütünlüğü, daha ileriye gitmesi ve huzuru adına kabul olur. Bu çok özel olan günlerde yardıma muhtaç herkesin elinden tutmak, öte yandan ülkemizdeki mağdurların haklarına sahip çıkmak Kadir Gecesi’nin bizlere yüklediği sorumluluklardandır” şeklinde konuştu.

“MÜBAREK RAMAZAN AYI’NIN SONUNA YAKLAŞTIK”

Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Güngör “Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, manevi lezzetinin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu geceyi idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız.

Denizlili hemşerilerimin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin, milletimize, memleketimize ve dünyaya huzur ve esenlik nasip etsin. Rabbim, Devletimizi, milletimizi, ülkemizi her türlü belalardan korusun, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” ifadelerini kullandı.

 

Yücel Güngör Kadir Gecesi