BAŞKAN GÜNGÖR ORUCUNU ŞEHİT AİLELERİ İLE BİRLİKTE AÇTI!

TAKİP ET

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Kale Belediyesi ve esnafların katkılarıyla şehitler için kurulan iftar sofrasına Ak Parti MKYK üyesi Ayhan Salman ve İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılım sağladı. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Güngör 'Cenab‐ı Allah yapılan hayrı kabul etsin, Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun' dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman ile birlikte Kale Belediyesi ve esnafların katkılarıyla şehitler için hazırlanan hayır sofrasına katılan Başkan Güngör, orucunu şehit aileleri ile birlikte açtıktan sonra Kale’de bir dizi ziyarette bulundu. İftar hayrında orucunu vatandaş ile birlikte açan Güngör iftardan sonra önceki dönem Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylaylı’nın evine misafir oldu.



BAŞKAN GÜNGÖR “KALE’MİZ İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE GAYRET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve Ak Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman Kale Belediyesi’nin ve esnafların katkılarıyla düzenlenen şehitler için hayır iftar yemeğinde vatandaş ile bir araya geldi. İftardan sonra Önceki dönem Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylaylı’nın evine ve Kale Cumhuriyet Mahallesi Başkanı İbrahim Varışlı’nın evine konuk olan Başkan Güngör “Nazik misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.



Misafirlikten çıktıktan sonra Ak Parti MKYK üyesi Ayhan Salman, Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ile bir araya gelen Başkan Güngör, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetimleriyle toplanarak istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Başkan Güngör “Kale’miz için el ele gönül gönüle gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör iftar şehit aileleri