Başkan Osman Zolan'dan Kurban Bayramı mesajı

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, 'Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu yücelten, birlikte sevinç ve huzuru büyütmenin adı olan Kurban Bayramımızı tebrik ederim' dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, öncelikle şehit ailelerinin ve tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik etti ve bayramın dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu yücelten bir anlam taşıdığını vurguladı.

 

Başkan Osman Zolan, "Kurban Bayramı, sevinç ve huzuru bir arada yaşadığımız, toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı ön plana çıkaran önemli bir dini bayramımızdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle başta şehit ailelerimizin ve tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Zolan mesajında, Kurban Bayramı'nın birlikte sevinç ve huzuru büyütmenin adı olduğunu belirtti. Toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek kardeşlik duygularını pekiştirdiği bu bayramın, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine katkı sağladığını vurguladı.

 

Başkan Osman Zolan, ayrıca bayramın bir paylaşma ve yardımlaşma fırsatı olduğunu da dile getirdi. Zor durumda olan insanların sevinçlerine ortak olmak, ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve birlikte sevinçleri paylaşmak için bu özel günü değerlendirmenin önemine dikkat çekti.

 

Küslerin barışıp, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramı milletçe huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini dileyen Başkan Osman Zolan, "Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu yücelten, birlikte sevinç ve huzuru büyütmenin adı olan Kurban Bayramımızı tebrik ederim. Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu ve keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramımız mübarek olsun " dedi

 

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı