Başkan Şevik, BBP İlçe binasının açılış törenine katıldı

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP)Buldan ilçe Başkanlığı binası törenle açıldı.  Tören'de 2009 yılında elim bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP kurucusu ve ilk genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına lokma döküldü. Törende, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 12. senesinde saygı ve rahmetle yad ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 'Yazıcıoğlu'nun hatırasının Buldan'da yaşatılıyor olması bizleri mutlu ediyor' dedi.


BBP Buldan İlçe Başkanlığı binasının çalış törenine, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, İl Başkanı İsmail Karateke, yönetim kurulu üyeleri ile  ilçe başkanlarının yanı sıra  AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, CHP İlçe Başkanı Mustafa Akın Başbuğ,  İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş ve  partililer katıldı.


Açılış töreninde, 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında Kahramanmaraş'ta şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden BBP Kurucu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 12. Yıl dönümü dolayısıyla lokma hayrı düzenlendi.  BBP Genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, dualarla anıldı.


 Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, çok genç yaşta siyasete atılan, her dönem millet iradesinin yanında yer alan duruşuyla dikkati çeken Muhsin Yazıcıoğlu'nun, vefatının 12.yıldönümünde  saygıyla yad ettiklerini vurguladı.  Başkan Şevik, “Biz burada particilik için toplanmadık. Sayın merhum Yazıcıoğlu için anma günü oluşturduk. Bunun göstergesi de burada bulunan aramıza katılan bütün partilerin  ilçebaşkanları ve yöneticilerinin bir araya gelmesidir. STK’larla birlikte toplanıp birlik beraberlik içerisinde bulunmamızdır” dedi.
Başkan Şevik, Türk siyasetinin önemli isimlerinden olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısının Buldan’da yaşatılıyor olmasından dolayı da mutluluk duyduğunun altını çizerek, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz parti ilçe binası, yalnızca bir siyasi partinin hizmet binası değil, Muhsin Yazıcıoğlu’nun da hatırasının yaşatıldığı mekân olması açısından da önem arz ediyor” diye konuştu.
BBP Parti İlçe Başkanı Fevzi Mercan, “BBP hizmet binamızı Buldan’da faaliyete sokmanın gurur ve sevinci içerisindeyiz. Emeği geçen genel başkan yardımcılarım, il başkanım ve ilçe yönetimi ile tüm davetlilerin açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederim” dedi.
Konuşmalarının ardından BBP Buldan İlçe Başkanlığı binasının açılış kurdelesini, törene katılan davetliler hep birliktekesti.

 

mustafa şevik ahmet tarık sarı i̇smail karateke naci çomuk ahmet özeşmen mustafa akın başbuğ süleyman yoldaş