Başkan Şevik'in Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

TAKİP ET

Cuma günü mazbatasını alarak göreve başlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, hafta sonunu yoğun bir tempoda geçirdi. 6 mahalleye teşekkür ziyareti gerçekleştiren Başkan Şevik, Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen törende ise cübbesini giyerek, Nazlı Taşlı ile Osman Kocadokur çiftinin nikahını kıydı. Evlilik cüzdanını geline veren Şevik, genç çifte mutluluklar diledi.

İtirazlar nedeniyle mazbatasını Cuma günü saat 19.30 sıralarında alarak göreve başlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, hafta sonunu yoğun tempoda geçirdi.

           

          

“Buldan’ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz” sloganı yola çıkan Başkan Şevik, hafta sonu mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 

           
Oğuz, Yenicekent, Osmaniye, Kurudere, Alandız ve Hasanbeyler mahallelerine   teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Şevik, mahalle sakinleriyle selamlaşarak uzun uzun sohbet etti.

          

Cübbesini giydi ilk nikahını kıydı

Şevik ayrıca, düzenlenen sünnet ve düğün merasimlerine katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oldu.

            

Şevik,  cübbesini giyerek ilk nikahını da  kıydı.  Buldan Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştiren Nazlı Taşlı ile Osman Kocadokur çiftinin nikahını kıyan Şevik, ‘ailenin tapusu’ olarak nitelendirdiği evlilik cüzdanını geline verdi.  

         

Şevik, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.