Başkan Şevik Kitaplarını İmzaladı

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bu yıl 6.sı düzenlenen Denizli Kitap Fuarında Türk Ocakları Standında kitaplarını imzaladı.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin EGS Fuar Alanı’nda bu yıl 6.sını düzenlediği Denizli Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluştu. Çok sayıda yazarın okuyucuyla buluştuğu Kitap Fuarı’nda Türk Ocakları Standında yazar Prof.Dr. Yusuf Kılıç ile birlikte kitaplarını imzalayan Başkan Şevik, yazarlar ve ziyaretçilerle sohbet edip, fotoğraf çekildi.

 

Öğrencilerin yoğun olduğu fuarda standı ziyaret eden öğrencileriyle tek tek yakından ilgilenen ve kitaplarını imzalayan Başkan Şevik, “Gençlerimize ve çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmamız gerek. Bu onlar için bir adım olacaktır. Öğrencilerimizin ilgisi beni de çok mutlu etti” dedi.

 

2020 yılında yaşanan pandemi sürecini değerlendirdiği “ Dünyayı sarsan Salgınlar” başlıklı derleme kitabı ve Buldan’ın geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan dokuma kültürünü kaleme aldığı “Dokumanın Başkenti Buldan” kitapları bulunan Başkan Şevik’in 3. Kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi Dr. Behçet Uz” kitaplarını Türk Ocakları Standı’nda imzalayan Başkan Şevik, daha sonra kitap stantlarını ziyaret ederek, yazarların eserlerini inceledi, bol bol kitap satın aldı. Başkan Şevik, kendisine bu imkanı veren Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Prof.Dr. Turgut Tok ve yönetimi ile Kitap Fuarı’nın 6.sını düzenleyerek çok sayıda yazarı okuyucularıyla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

 

mustafa şevik kitap