Başkan Şevik, pazar esnafını ziyaret etti

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geleneksel Perşembe pazarı ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. Pazar esnafına 'hayırlı işler' dileyen başkan Şevik, esnafı hafta sonu Yenicekent'te düzenlenecek olan festivale davet etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Perşembe Pazarını ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi. Pazar alış-verişini de buradan yapan Başkan Şevik, hem esnaf hem de alışveriş için gelen vatandaşlarla sohbet edip istek ve şikayetlerini dinledi.

 

Esnaf ve vatandaşları 29-30 Eylül -1 Ekim 2023 tarihlerinde Yenicekent’te düzenlenecek olan Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm festivaline davet eden Başkan Şevik,"Vatandaşımızın, esnafımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımız halkımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi yönündedir” dedi.

 

Esnaftan Başkan Şevik’e teşekkür

 

Alışverişini halk pazarından yaparak pazarcı esnafını tercih eden Başkan Şevik, esnafın ve vatandaşların takdirini kazandı. Pazarcı esnafı “Her pafta bizleri ziyaret ederek halımızı hatırımızı soran, istek ve taleplerimizi dinleyen belediye başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

BULDAN pazaryeri mustafa şevik