Başkan Şevik, polis huzurumuzun teminatıdır

TAKİP ET

Milletimizin huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla 175 yıldır hizmet veren Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, teşkilat mensuplarına sağlık, başarı ve mutluluklar dilerken, görevi başında şehit düşen polislere de Allah'tan rahmet diledi.

Başkan Şevik, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Vatandaşlarımızın huzur ve emniyeti için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, gerektiğinde tereddüt etmeden ölümü göze alan polisimiz, şerefli geçmişiyle milletimizin her zaman övgüsünü, sevgisini ve takdirini kazanmıştır.

Dolayısıyla, gösterdikleri olağanüstü gayretler ve yaptıkları hizmetler sonucunda milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadırlar. Emniyet teşkilatımız, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevlerini bugüne kadar lâyıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle en iyi şekilde devam ettirecektir” dedi.

Ülkemizin korona virüsle mücadele ettiği bu günlerde canları pahasına Denizli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan emniyet mensuplarımız ile güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dileyen Başkan Şevik, görevi başında şehit düşen polislere Allah’tan rahmet diledi.

başkan Şevik polis huzurumuzun teminatıdır denizli denizlimuhabir