Başkan Şevik, Spor Kursu öğrencilerini ziyaret etti

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye bünyesinde ücretsiz olarak düzenlenen kursları ziyaret ederek sporcularla buluştu. Başkan Şevik ilçe genelinde, tüm çocukların ve gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerini desteklemek için belediye olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Buldan’da geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz spor kursunu ziyaret etti. Şu an Kick Boks ve Yakın Savunma eğitimi alan sporcularla bir araya geldi.

 

Bugüne kadar öğrendikleri teknikleri Buldan Belediyesi Spor Kulübü Hocalarından Milli Antrenör Suat Özdemir eşliğinde spordaki becerilerini de sergileyerek mini gösteri gerçekleştiren sporcuları büyük bir heyecanla izleyen Başkan Şevik, “İlçedeki tüm çocukların ve gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerini desteklemek için belediye olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdik.

 

Ücretsiz spor kurslarının yanı sıra mahallelere halı saha ve içerisinde basketbol, voleybol, tenis filesinin yer aldığı çok amaçlı sahalar yaptık, yapıyoruz. Sporun gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağladığını biliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutularak korunması için onları spora yönlendirmek istiyoruz” dedi.

 

Ücretsiz Kick Boks Kursu Sporcuları Başkan Şevik’e teşekkür ederek amaçlarının müsabakalara katılarak Buldan’ı ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söylediler.

 

BULDAN mustafa şevik