Başkan Şevik'ten Kurban Bayramı mesajı

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, dini ve milli bayramların kardeşlik bağlarını güçlendiren anlar olduğunu vurgulayarak ,Kurban Bayramı'nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Buldanlıların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerinin bayram boyunca çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla, bayrama hasret kalanların; yetim, garip, mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olmalı, kurbanın bereketini paylaşmalıyız.

 

Bu vesileyle, tüm Buldanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Kurban ibadetimizin kabulünü Cenabıallah'tan niyaz ediyorum. Bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.”

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik kurban bayramı