Başkan Şevik'ten meclis üyelerine yeni yıl hediyesi

TAKİP ET

Buldan Belediye Meclisi 2023 yılının ilk toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında yapıldı. 31 gündem maddesi görüşüldüğü toplantıda Başkan Şevik, meclis üyelerine hediye vererek yeni yıllarını kutladı.

Buldan Belediye Meclisi, 2023 yılı ocak ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında yapıldı. 31 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Başkan Mustafa Şevik, Meclis üyelerine hediyeler takdim ederek yeni yılını kutladı.

MECLİS HAZİRAN’DA TATİLE GİRECEK

Toplantının birinci maddesi olarak görüşülen Meclisin haziran ayında tatil yapması oy birliği ile kabul edilirken, 1 yıl görev yapacak İmar Komisyonu, Denetim Komisyonu ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri açık ve kapalı oylama ile yeniden belirlendi.

BELEDİYEYE 8 YENİ ARAÇ ALINACAK

Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet kar bıçaklı damperli kamyon, 1 adet damperli kamyon, 1 adet yol süpürme aracı, 2 adet iş makinesi ile 3 adet binek aracı alınmasıyla ilgili Başkan Şevik’e yetki verilmesiyle ilgili madde oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

MECLİS ÜYELERİNE YENİ YIL HEDİYESİ

31 gündem maddesinin görüşüldüğü 2023 yılının ilk toplantısında Başkan Şevik, meclis üyelerine ajanda ve şemsiye hediye ederek yeni yıllarını kutladı.

 

Buldan Belediye Meclisi Mustafa Şevik