BAŞKAN ŞEVKAN GENÇLERİ AĞIRLADI

TAKİP ET

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Çaçan ve yönetimi, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Çaçan  ve yeni yöneticilerini ağırladı.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Şevkan , Ak Parti Acıpayam Gençlik Kolları Başkanı'na ziyaretten dolayı teşekkür etti.

                      

Gençlerin ve gençlere yönelik yapılacak çalışmalarda her zaman destek olacaklarını ifade eden Başkan Şevkan "Öncelikle, göreve seçilen Gençlik Kolları Başkanımız Ali Çaçan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bizler de bundan sonra tecrübelerimizle, bilgi birikimlerimizle inşallah gençlerimizin yanında olacağız. Acıpayam  Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

                        

"Verilen görevi en iyi şekilde yapmak ve partimizin bayrağını en üste çıkarmak için yönetimimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız" diyen AK Parti Acıpayam İlçe Gençlik Kollarının Başkanı Ali Çaçan ,"Teşkilat olarak Başkanımızla birlikte güzel hizmetlere imza atmak için ekip ruhuyla çalışacağız. Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’ın  ilçemizde sosyal, kültürel ve eğitime katkısının her zaman devam ettiğini görmekteyiz. Gençlere yönelik çalışmalara her zaman katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.