BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

TAKİP ET

2018-2019 Futbol Sezonu öncesi Kulüplere yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme ve Süper Amatör Lig ile 1. Amatör Küme'nin kura çekimlerinin de yer aldığı Başkanlar Kurulu Toplantısı bugün 14:30'da Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya TFF Amatör İşler Kurul Üyeliği ve TASKK Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Ayşe Sarıkaya, Mesut Bacıkoğlu, Mehmet Emin Ataş, İsmail Tolcu, İbrahim Eroğul, Muhammet Kesici ve Ahmet Aytekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Tayfun Güven, Merkezefendi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Kovan, Süper Lig Hakemlerimiz Ümit Öztürk ve Osman Gökhan Bilir, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal, TFFHGD Denizli Şube Başkanı Emrah Bayrakçı, Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkanı Fatih Salmansar, İl Disiplin Kurulu üyeleri Köksal Çekerek ve Metin Ay, Kulüp Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

Toplantıda 2018-2019 Futbol Sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını temenni eden Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen “Yeni bir sezona başlıyoruz. Tüm takımlarımızın fair play çerçevesinde centilmence mücadele etmeleri en büyük temennimiz. Değişen kurallarımız var. Bu konular hakkında tüm kulüplerimizi bilgilendirmek istiyoruz.

Amatör Sporumuz hız kesmeden çıtasını daha üst noktalara taşımaya devam ediyor. Taban birliklerimizle sık sık toplantılar yaparak yeni sezonda kulüplerimize mücadele anlamında her şeyi kusursuzlaştırmak için çabalıyoruz. Denizli örnek bir şehir.

Şu an Denizli’de spora hizmet eden tüm kurumlarımız kenetlenmiş bir biçimde kulüplerimize hizmet ediyor. Ayrıca Federasyonumuz, üst kuruluşumuz olan Konfederasyonumuz ve Türkiye Futbol Federasyonu amatör sporun çıtasının daha da üst noktalara taşınması için başarılı çalışmalarda bulunuyor. Ben buradan bu büyük gönüllü ordusuna ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve diğer tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, yeni sezonun tüm takımlarımıza güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Gözlemcisi ve Aydın İl Eğitmeni Erbay Aldemir, kulüplerimize değişen kurallar ve hususlar hakkında bilgilendirme eğitimi verdi.

Ayrıca Süper Amatör Ligin fikstür sıralaması ve 1. Amatör Kümenin grup ve fikstür sıralamaları da toplantıda çekilen kuralar sonucunda belli oldu.