Başkanlık yarışında ibre, Taner Atilla'dan yana

TAKİP ET

Denizlispor'da 16 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Genel kurul öncesinde Başkanın kim olacağının soruları ortaya çıkmaya başladı. Denizlispor Başkanlığı için en büyük adayın Taner Atilla olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Taner Atilla'nın bugün veya yarın başkanlığını resmen açıklayacak.

16 Haziran Çarşamba günü yapılacak Denizlispor Olağanüstü Genel Kurul öncesinde büyük bir heyecan yaşanırken, Denizlispor başkanın kim olacağını da taraftarlar büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

Hafta içinde büyük bir görüşme trafiği yaşayan Denizlispor eski başkanı Mustafa Üstek ile eski Başkan yardımcılarından Taner Atilla’nın başkanlık konusunda anlaştıkları v e Mustafa Üstek’in sağlık sorunları nedeniyle de eski başkan yardımcılarından Taner Atilla’nın Denizlispor başkanlığına sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Taner Atilla’nın 16 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurul’da tek liste seçime gireceği de haftanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Taner Atilla’nın listesinde ise, Ozan Katrancı, Levent Çaputçu, Muhammet Üstek, Mahmut Akarsu, Necip İrdem, Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Bağbuğ, Veli Tefennili, Hayati Işık, Fikret Onur ve Salih Özcan gibi güçlü isimlerin bulunduğu da dilden dile dolaşmaya başladı.  
 

taner atilla denizlispor denizlihaberler genel kurul