BASMACI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

TAKİP ET

CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından büyükşehir belediye başkanlığına aday olmadığını açıkladı.

CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP Lideri Kılıödaroğlu ile saat 14:00’de görüşen CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı ziyaret sonrası merak edilen soruya “Daha öncede açıkladığım gibi aday değilim" cevabını verdi.

           

CHP eski Denizli Milletvekili Melike Basmacı, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Canım Denizli’m,

Sayın genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizli’mizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum. Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim.Bu seçimlerde kimsenin makamla koltukla derdi yok, biz Denizli’mizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız. Hep birlikte başarabiliriz. Hayat şiarım; birlik ve beraberlik ölümden gayri her şeyi yener. M.Kemal Atatürk” " ifadelerini kullandı...