Bayram Gezmesi Acı Sonla Bitti

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yürüyüşe çıkan Esat Yoruh isimli adam kayalıklara düştü. Kurtarılması için 112 ekipleri arandı. Yoruh için herkes seferber oldu ancak kendisine ulaşıldığında artık çok geçti. Yoruh kurtarılmayı beklerken feci şekilde can verdi.


(AA)-Alınan bilgiye göre, Esat Yoruh, 5 arkadaşıyla birlikte Bağbaşı Mahallesi seyir terası bölgesinden İbiş Kahvesi Mevkiine doğru yürüyüşe çıktı.


                             


Arkadaş topluluğu dönüşe geçtiği sırada Yoruh, dengesini kaybederek kayalık alana düştü. Arkadaşları hemen  112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.


                           

                              

Bölgenin dağlık olmasından dolayı Yoruh'u mahsur kaldığı yerden kurtarmak için AFAD, UMKE ve AKUT'un desteğiyle arama kurtarma faaliyeti başlatıldı. Sarp alana düşen Esat Yoruh’a ulaşıldı ancak artık onun için yapılabilecek bir şey kalmamıştı. Yoruh’un olay yerinde öldüğü belirlendi.

                       


Çakıroluk mevkisindeki sarp kayalıklardan yaklaşık 200 metre aşağı düştüğü anlaşılan Esat Yoruh'un cenazesini tahliye etmek için çalışma başlatıldı.Kayalık alana 5 saat sonra halatlar yardımıyla ulaşan ekipler Yoruh'un cenazesini çıkarttı.


                         


Cenaze Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.