BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'na saatler kaldı. Vatandaşlar bayram hazırlıklarını tamamlarken, bayramda Denizli'de hava durumu nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’na artık saatler kaldı. Vatandaşlar bayram hazırlıklarını tamamladı ve mezarlıklara akın etmeye başladı. Bayramda kent genelinde aralıklarla yağış görülse de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

 

Bugün parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Denizli’de hava sıcaklıkları 12 ile 27 derece arasında olacak.

 

Bayramın 1’inci günü olan yarın ise kentte az bulutlu hava hakim olacak. En düşük hava sıcaklığı 14, en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olması bekleniyor.

 

Bayramın 2’nci günü ise parçalı bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı 13, en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olacak.

 

Bayramın 3’üncü günü olan 12 Nisan Cuma günü ise havanın parçalı bulutlu olması beklenirken; sıcaklıklar ise 13 ile 27 derece arasında değişecek. 13 Nisan Cumartesi günü az bulutlu hava hakim olacak.

 

Sıcaklık değişmeyecek ve 13 ile 27 derece arasında olacak. 14 Nisan Cumartesi günü ise az bulutlu hava hakim olması beklenirken; en düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olması bekleniyor.

 

denizli bayramda hava hava durumu