BAYRAMLAR, TOPLUMSAL BARIŞ VE DAYANIŞMA GÜNLERİDİR!

TAKİP ET

Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet ÇOBANOĞLU, mesajında "Bu önemli günde ne yazık ki koronovirüs salgını nedeniyle büyüklerimiz, eş ve dostlarımız ile yakından bayramlaşma, el öperek bayram kutlaması yapamayacağız. Bu zor günler aşıldığında daha çok bayramlar yapacağız." dedi.

 Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet ÇOBANOĞLU, yayımladığı kutlama mesajında şunları söyledi:

"Bayramlar ülkemizi bir arada tutan önemli değerlerimizdendir. Milli bayramlarımız gibi Ramazan Bayramı da sosyal dayanışmamızı sağlayan ve kişisel zevklerden uzak kalmamızı öneren, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren değerimizdir. Bu önemli günde ne yazık ki koronovirüs salgını nedeniyle büyüklerimiz, eş ve dostlarımız ile yakından bayramlaşma, el öperek bayram kutlaması yapamayacağız. Bu zor günler aşıldığında daha çok bayramlar yapacağız.

Karanlıkların sonu mutlaka aydınlıktır. Bu zorlu süreci milletimizin çok değerli katkıları ile aşacak, “Üreten ve Birleşen Türkiye” hedefimize siz değerli halkımızla birlikte ulaşacağız. Bu salgın kamucu, toplumsal dayanışma ve disiplinli toplum anlayışının gerekliliğini tüm dünyaya göstermiştir. Cumhuriyet kültürü sayesinde halkımız bu özelliklere sahiptir.

Ramazan Bayramının yurdumuzda ve dünyada sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle halkımızın bayramını kutlar, saygılar sunarım." 

vatan partisi İl başkanı mehmet ÇobanoĞlu denizli muhabir denizli denizlimuhabir