BBP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AVUKAT SELMAN AŞIK; Genç ve dinamik teşkilatlarımız ile biz hazırız.

TAKİP ET

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan 28.dönem milletvekilliği seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Milletvekili olan Genç Avukat Selman Aşık kendisinin ve ekibinin her türlü göreve hazır olduğunu belirtti.

Avukat Selman Aşık,”Genç ve dinamik teşkilatlarımız ile biz hazırız. Biz bu seçimlerin en iddialı partisiyiz. Milletimize politikalarımızı tek tek anlatıyoruz. Çok olumlu dönüşler alıyoruz. Partimiz içerisinde umutsuzluk yok. İnanıyoruz ve başaracağız. Biliyoruz ki zafer inananlarındır. Büyük Birlik Partisi, milletimizin aydınlık yarınları için var. İnanıyorum ki aziz milletimiz sandıkta desteğiyle, partimizi meclise taşıyacaktır”dedi.


KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ
Kapı kapı dolaşarak var gücümüzle çalışıyoruz.  Teşkilatlarımızda gençlerin ön planda olmasına oldukça önem veriyoruz. 30 yıllık siyasi birikimi ile BBP kadroları, meclise girmeye hazır. Aziz milletimiz evlatlarını seçmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermek için 14 mayısı sabırsızlıkla bekliyor... Gelin bu seçimde BİRLİKTE BULUŞALIM. Bu aziz vatan topraklarını BİRLİKTE KALKINDIRALIM. BİRLİKTE BÜYÜYELİM. BİRLİKLE huzur içinde yaşayalım.


BARAJ SORUNUMUZ YOK
Büyük Birlik Partisi’nin bir baraj sorunu olmadığını belirten BBP Milletvekili Aday Adayı Avukat Selman Aşık,” Partimiz Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin önderliğinde EYT, başta olmak üzere birçok konuda milletimizin yanında durmuş ve oy potansiyelini yükseltmiştir. Bunun yanı sıra Cumhur İttifakı’nda yer almaktadır. AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi ile oluşan ittifakın toplam oyu %7’yi çok rahat geçtiği için baraj sorunumuz olmayacaktır. Bu sebeple Denizlimiz de ve ülkemizde en çok oy artıracak parti BBP olacaktır. Hem parlamento da grubumuz olacak hem de ilk turda Cumhur İttifakı kazanacaktır ”dedi.