Beden eğitimi öğretmeni intihar etti

TAKİP ET

Denizli'de spor camiasının yakından tanıdığı kişi olan Beden Eğitimi öğretmeni olan eski futbolcu 42 yaşında Hasan Hüseyin Tavlı, görev yaptığı okulun spor salonunda ki soyunma odasında ki kalorifer peteğine iple asılı olarak rehber öğretmeni tarafından bulundu. 

Okulda arabası ve içinde el çantası olmasına rağmen Hasan Hüseyin Tavlı’dan haber alamayan rehber öğretmeni, spor salonuna gitti. Rehber öğretmeni soyunma odasına girdiğinde kalorifer peteğinde Tavlı’nın ipte asılı cesediyle karşılaşınca okul yönetimine haber verdi. 

Nermin Osman Akça ortaokulundan norm fazlası olarak Ağustos ayında Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’ne geçen Tavlı’nın arkadaşlarına, ders yoğunluğundan ve teneffüslerin 5 dakika olmasından dolayı yoğun tempoya ayak uyduramadığından dert yandığı da öğrenildi.

Yeni okuluna da ayak uyduramadığı ve giderek yalnızlaştığı öğrenilen Tavlı’nın 58 kiloya kadar zayıfladığı ve psikolik destek aldığı da iddia edildi.

Amatör olarak çeşitli kulüplerde futbol da oynayan Tavlı, Denizli’de ki Sultanlarspor kadın futbol takımında yöneticilikte yapıyordu. Tavlı, evli ve 2 çocuk babasıydı.
 

 

Hasan Hüseyin Tavlı intihar Beden Eğitimi Öğretmeni